Читај ми!

Ева Мендез отворено о свом породичном животу и каријери

Tоком гостовања у емисији „Тудеј“, на Ен-Би-Сију, глумица Ева Мендез причала је о свом животу, породици, деци, браку, каријери. Истакла је да је каријеру ставила у други план када је добила ћерку како би била посвећена мама са „пуним радним временом“.

Мендез је испричала како она и њен супруг, Рајан Гослинг, имају договор да им живот буде хармоничан и уравнотежен у свим сегментима. Рекла је да није престала да ради, али није снимала филмове јер би морала да путује.

Као глумица, Ева Мендез је играла много различитих улога. А према једној од њених ћерки, игра веома посебну улогу сваке ноћи код куће. Мендез и Рајан Гослинг су родитељи две ћерке, деветогодишње Есмералде Амаде Гослинг и две године млађе Амаде Ли Гослинг.

Последњих година Мендез проводи доста времена код куће са децом, док се Гослинг фокусирао на своју глумачку каријеру. Недавно је привукао велику пажњу на додели Оскара када је извео нумеру из филма Барби, Ја сам само Кен, а већ следећег дана присуствовао је премијери свог новог филма The Fall Guy.

Гослинг је иначе и сам четири године био ван Холивуда како би проводио време са Евом и њиховим ћеркама између 2018. и 2021. године.

Последњи глумачки пројекат Еве Мендез био је фантастично-мистериозни филм Изгубљена река из 2014. године за који је сценарио и режију урадио њен муж.

Године 2022. јасно је ставила до знања у објави на Инстаграму да „никада није престала да глуми“, већ да је „желела да будем код куће са својим бебама, и на срећу моји други пословни подухвати су ми то омогућили више него глума“.

Написала је и да „није била одушевљена стереотипним улогама које су јој нуђене“, додајући да је Изгубљена река био „пројекат из снова“ и „тежак глумачки задатак“.

Од тада је глумила у серији Еј-Би-Си Кидс Bluey и појавиће се у серији славних на Јутјубу Bluey Book Reads у мају.

У фебруару, Мендез је на Инстаграму поделила да ју је то што је мајка две девојчице инспирисало да напише своју дебитантску сликовницу Деси, Мами, и бескрајне бриге, која ће бити доступна на енглеском и шпанском од 17. септембра.

Глумицу Еву Мендез многи сматрају једном од најлепших жена света, мада се током њеног гостовања у емисији могу приметити промене на лицу које јој дају мало другачији изглед.

Иако је у интервјуу открила неке детаље из приватног живота, на друштвеним мрежама се највише коментарисао глумичин изглед. Неки сматрају да је глумица претерала са филерима, нарочито на јагодицама и образима.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво