Читај ми!

Глорија Гејнор, диско грозница и повратак принцезе Шарлен обележили Бал ружа у Монте Карлу   

Бал ружа, џет-сет догађај године у Монаку, ове године организован je у диско стилу, а звезда вечери је, осим певачице Глорије Гејнор, била и супруга принца Алберта, која је заблистала  у диско издању после неколико година одсуства с те манифестације.

Бал ружа у Монте Карлу, традиционални гламурозни хуманитарни догађај, који је 1954. године покренула холивудска дива Грејс Кели, супруга принца Ренијеа од Монака, ове године био је сав у диско маниру.

Тако је одлучила покровитељка 68. манифестације, принцеза Каролина од Хановера, вероватно с носталгијом се присећајући и своје младости.

Догађајем су доминирале шљокичасте хаљине, широке ногавице и сандале с платформама, а нашла се ту и понека перика у афро стилу, као из диско клубова седамдесетих година прошлог века. Није изостало ни оно што је карактеристично за највећи годишњи скуп светског џет-сета у Монаку, 25.000 ружа, омиљеног цвећа принцезе Грејс. 

Да све буде у духу Грознице суботом увече побринула се икона диско музике, Глорија Гејнор, чији је наступ продрмао посетиоце у ритмовима од пре пола века.

Монегашку краљевску породицу су, осим Каролине, представљали њен брат Алберт од Монака са супругом Шарлен, која је претходних неколико година изостала са ове манифестације, те троје Каролинине деце.

Највише комплимената на друштвеним мрежама побрала је принцеза Шарлен, која је блистала у светлуцавом комбинезону са потписом Елија Саба, али је пословично елегантна била и Каролинина снаха Беатриче Боромео у Диоровој хаљини са ресама од шљокица. 

Ипак, најдуховиитји имиџ, употпуњен афро периком, имао је уметнички директор манифестације, креатор Кристијан Лубутен, наследник дугогодишњег мајстора дизајна на пролећном балу, Карла Лагерфелда.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво