Читај ми!

Зашто се Џони Деп расплакао на фестивалу у Кану

Џони Деп је завршио у сузама након што је филм у коме глуми краља Француске Луја Петнаестог, наишао на више него топао пријем код публике Канског фестивала.

Видео који је подељен на друштвеним мрежама приказује видно дирнутог Депа током седмоминутних овација после приказа филма Jeanne du Barry у којем глуми бившег краља Француске.

То је био први глумчев филмски пројекат од суђења за клевету са његовом бившом супругом Амбер Херд прошлог лета.

Порота их је обоје прогласила одговорним за клевету у својим тужбама један против другог, али је Депу досудио знатно већу одштету.

На конференцији за новинаре у Кану, Деп је говорио о „апстрактном шапату“ и рекао да је „већина онога што смо читали у последњих четири или пет година о његовом животу - фантастично, ужасно написана фикција“.

„Фокус би једноставно требало да буде на чињеници да је чудо снимити филм до којег вам је баш стало“, рекао је Деп и додао "Побеђујете управо на такав начин“.

Варајети је известио да је Деп такође рекао: „Не осећам да ме Холивуд бојкотује јер не размишљам о Холивуду“.

Остварење Jeanne du Barry прича причу о Жани Беку, грофици која је била позната као госпођа ду Бари и која је била љубавница краља Луја Петнаестог.

У априлу је директор Канског фестивала Тјери Фремо говорио о одлуци да се фестивал отвори Деповим филмом, назвавши га „прелепим“.

„Уводни филм такође мора да изађе истовремено у француским биоскопима; не стављамо платформске филмове у то место, јер желимо да Француска учествује на фестивалу. Филм је показао успех а Деп је величанствен у њему“, додао је Фремо.

субота, 01. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије