Читај ми!

Шарлен од Монака – услови да се избегне развод

Откако се вратила у Монако пре петнаестак дана, принцезу Шарлен нико нити види нити чује. Спекулише се да је свом супругу, принцу Алберту, поставила услове да остане у браку, које он прихвата, јер развод не би ни једном од њих двоје одговарао.

Принцеза је код куће од 12.марта, али је њен повратак прошао тихо и неопажено, уз штуро саопштење Кнежевске палате и без икаквих фотографија. Мир се није вратио.

Развод, у овом тренутку, не би био згодан ни за једног од њих, а Шарлен би ризиковала да изгуби старатељство над децом, пишу медији. Дакле, боља опција је раздвојен живот у Кнежевини.

За сада између 44-годишње бивше јужноафричке пливачице и принца Алберта Другог, који су у браку 11 година, влада затишје пред буру.

О разводу се шушка одавно а, да би се то избегло, спекулише се да је Шарлен поставила своје услове за останак у браку.

Њен опоравак сад је при крају и одлучила је да свој однос са мужем постави на друге основе, чинећи све да избегне могући развод, као најгору ноћну мору.

„Први пут је Шарлен изговорила реч развод“, наводи извор листа Воаси, „а за њега је то незамисливо. Спреман је на све да не дође до те тачке“.

Како преноси магазин, Шарлен је свом мужу поставила само један суштински услов за избегавање развода, а то је да више не живи у Палати Грималди. За њу је то само „место лоших успомена“.

Принцеза би за своју резиденцију изабрала Рок Ажел, где изгледа већ борави. Укратко, она би желела да тај замак с погледом на море, који је принц Реније купио 1957. постане њен коначан дом.

Њено двоје деце, седмогодишњи близанци Жак и Габријела, такође би требало да живе са њом. У случају развода, међутим, Шарлен би могла да изгуби старатељство над децом, па је споразум и у њеном најбољем интересу.

Како је новинар Бертранд Декерс, стручњак за монегашку кнежевску породицу, објаснио у Клоузеру, „у месецима када је Шарлен била у Јужној Африци, краљевска кућа је јасно ставила до знања свету да близанци припадају Кнежевини. Ако би одлучила да се разведе и напусти Монако, морала би то да уради без своје деце“. А то је за њу незамисливо.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара