Фифти Сент ухапшен због псовки

Након концерта који је одржао ноћас на карипском острву Сент Китс репер Фифти Сент је ухапшен, а подигнута је и оптужница због, како наводи полиција, „непристојних израза током наступа“.

Популарног америчког репера, како преноси сајт ТМЗ, организатори концерта на острву Сент Китс упозорили су да не сме да псује током наступа.

По свему судећи, Кертис Џексон, познатији као Фифти Сент, упозорења није схватио озбиљно па је одмах после наступа ухапшен, заједно са делом пратећег тима.

„Кертис Џексон, амерички репер који је наступио на фестивалу 'St. Kitts Music Festival', ухапшен је и оптужен да је користио непристојне изразе током наступа“, наводи се у саопштењу полицијске управе.

„Џексон је потом платио новчану казну (око 1.850 америчких долара), одузета су му документа и мора да се појави на суду у понедељак“, наводи полиција.

Непријатност и правне проблеме репер је изазвао певајући рефрен песме P.I.M.P.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије