Пробао слаткише први пут после 27 година!

На менију Двејна Џонсона сваког дана је око килограм протеина, најчешће рибе, али слаткиша нема. У ствари, популарни Рок није јео слаткише од 1989. године!

Без одрицања нема успеха. То важи и када су дијете у питању. Они који су покушали да смршају знају каква је мука одрећи се омиљених посластица.

Двејн Џонсон данас уопште не једе слаткише, а ниједан производ тог типа није појео још од 1989. године!

У емисији The Tonight Show Џимија Фалона некада рвач, а сада популарни глумац пробао је после много, много времена слаткише које деца у Америци једу свакодневно.

Водитељ Џими Фалон понудио је свом госту неодољиву посластицу. Из изузетно богате понуде, Рок је одабрао "Twizzler", слаткиш који је појео последњи пре 27 година у биоскопу.

Пробао је и пуцкетаве бомбонице које су у складу са његовим надимком - "Pop Rocks".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара