Због секса на ТВ-у, мис Велике Британије остала без круне!

Зара Холанд, мис Велике Британије, остала је без те титуле и круне након што је имала сексуални однос у телевизијском ријалити програму „Острво љубави“.

Како се наводи у саопштењу организације „Мис Велике Британије“, 20-годишњој лепотици је наглашено да не сме да има секс у емисији (канала ITV2) која се емитује уживо када су јој дали дозволу да учествује.

Но, она их није послушала након што је упознала 24-годишњег учесника Алекса Боувена.

„Осећамо да је врло битно да објаснимо како немамо проблем са сексом нити с тим да наши учесници и победници упражњавају секс и истражују сексуалност с одраслим особама. То никада неће бити проблем. Али, не можемо одобрити да се то ради на телевизији. За оне који мисле да је она морала имати сексуални однос јер је учествовала у таквој емисији, одговор је да није. Није проблем у сексу. Зара је пристала на то и свесно учинила противно нашим жељама“, образложили су из организације.

Истакли су како на овај начин покушавају да заштите свој бренд и углед. Додали су да је Зара љупка девојка и како схватају да се покајала због тог чина, али да је прекршила договор и правила.

„Мис Велике Британије ради с добротворним удружењима, децом и младима и то је битна особа. То је титула амбасадора и ово јавно понашање не подржава морална начела нашег бренда.“

Поручили су и да је подржавају и како се надају да ће победити у овом ријалитију.

Иначе, Зара је освојила круне најлепше девојке Острва у септембру 2015. године, а пре тога је проглашена за мис регије Хал.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара