„Форбс“: Ђоковић међу најутицајнијим младим Европљанима

Амерички часопис „Форбс“ објавио је у уторак најновију листу најутицајнијих људи млађих од 30 година у Европи, на којој се нашао и најбољи светски и српски тенисер, Новак Ђоковић.

То је прва таква листа коју је саставио Форбс на којој су се нашли „најбољи кандидати које смо нашли на старом континенту у области филма, телевизије, музике и спорта“, наводи тај лист.

Осим српског аса, од спортиста су се на листи нашли руска тенисерка Марија Шарапова, британски тенисер Енди Мари, немачки шампион Формуле 1 Себастијан Фетел, ирски голфер Рори Мекилрој и британска атлетичарка Џесика Енис-Хил.

Међу музичарима на листи доминирају Британци – Адел, Ед Ширан, Сем Смит, Флоренс Велч, а ту су и ди-џејеви Авићи из Шведске и Афроџек из Холандије, као и ирски музичар Хозијер.

Кад је реч о глумцима, најпознатија имена на листи најутицајнијих младих Европљана су Ема Вотсон и Емилија Кларк из Велике Британије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије