Крис Браун осумњичен за још један напад

Певач Крис Браун тренутно је под истрагом полиције у Лас Вегасу због наводног физичког напада на једну жену. Не откривајући детаље, полиција је саопштила да је овај случај уследио скоро седам година након његовог напада на тадашњу девојку, певачицу Ријану.

Полиција је у изјави навела да је нападнута жена била на журки у соби у хотелу „Палмс“ у суботу, и да је покушала да се фотографише са младим музичаром.

„Жртву је наводно изубијао Браун, и у исто време јој је узео мобилни телефон“, наводи се у изјави.

Службеници који су отишли у хотел да истраже пријављени напад нашли су жену на којој је деловало као да има лакше телесне повреде, али, Браун је већ био напустио хотел и нису могли да разговарају с њим, наводи се у саопштењу полиције.

Наводна жртва била је на приватној забави у апартману Криса Брауна у хотелу „Палмс“ у Вегасу у суботу ујутро. Рекла је да је била у могућности да унесе мобилни телефон у апартман упркос обезбеђењу, и када је покушала да слика певача, Браун је викао, узео јој телефон ударио је у десно око и отишао.

Жртва, Лизиен Гутјерез, рекла је да је напустила журку и позвала полицију неколико сати касније, али да није одведена у болницу. 

Никол Перна, портпаролка певача, наводи у саопштењу да је „јасно да су оптужбе жене неистините“. „Њена тврдња да је имала телефон код себе на забави и да је била у могућности да сними фотографију и изазове препирку са Крисом Брауном је потпуна измишљотина“, истакла је Перна у саопштењу.

Браун је ухапшен у Лос Анђелесу у фебруару 2009. године, уочи додели Греми награда, због напада на тадашњу девојку Ријану. Фотографије Ријаниних повреда објавио је сајт Ти-Ем-Зи убрзо након напада и Браун је постао предмет жестоких критика. Изјаснио се касније те године кривим за напад и био је осуђен на пет година условне казне.

Пре месец дана, Браун је отказао турнеју по Аустралији и Новом Зеланду након што му је одбијена виза због осуде насиља у породици 2009. године.

Тренутно се испитује инцидент у којем је Крис осумњичени, док његов адвокат није имао никакав коментар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара