Мадонин син више не жели да живи с мајком

Поп краљица Мадона и њен бивши муж, режисер Гај Ричи, започели су правну битку након што је њихов старији син Роко одлучио да се не врати мајци након посете оцу у Великој Британији.

Роко Ричи, 15-годишњи син поп диве Мадоне Лујзе Чиконе и Гаја Ричија, не жели више да живи са мајком у Њујорку, и волео би да се пресели код оца у Лондон.

Али, Роко ће морати да се врати из Лондона где је био у посети оцу, захваљујући наређењу Врховног суду на Менхетну. „Веома изричито је нагласио да не жели да се врати мајци у Њујорк“, рекао је Роков адвокат, Ерик Бакли.

Изнервирана Мадона покушала је да се умеша у расправу са судијом, али ју је смирио њен адвокат, Еленор Алтер.

Како наводе судски извори, расправа је резултат парнице која је недавно покренута у Лондону, када је Роко јасно изразио жељу да жели да остане у Великој Британији.

„Роков адвокат је спречио дете да се врати у САД?“, упитала је судија Врховног суда на Менхетну, Дебора Каплан. „У суштини, да“, Бакли је одговорио. Извори наводе да је Роков адвокат у Британији чувао пасош свог клијента.

Судија Каплан рекла је да Роко прво треба да разговара са Мадоном, а затим да се поново изјасни где би волео да живи.

У међувремену, тинејџер мора да се врати у Њујорк на време за почетак школске године после божићне паузе. Капланова је рекла да ће Роко добити свог адвоката по службеној дужности у Њујорку.

„Усмеравам дете да се врати у Њујорк. Ако жели да остане са оцем, мора прво да се врати својој мајци“, рекла је судија Каплан Мадони, која се осмехнула и климнула главом.

Такође је наређено да оба родитеља не разговарају о правном поступку са њиховим сином.

Британски суд признао је да у овом случају Њујорк има надлежност, јер су услови развода Ричија и Мадоне 2008. године регистровани у Великој јабуци и ти услови наводе да деца брачног пара живе са мајком.

Поп звезда је имала црне наочаре за сунце на лицу када је саслушање завршено. Затим је спроведена у лифт са судским службеним обезбеђењем, личним асистентом и њеним чуварима.

„Могу да претпоставим да неће дати коментар?“ упитао је новинар Дејли њуза. Мадона је окренула лице ка задњем делу лифта. „То је тачна претпоставка“, одговорио је капетан судске сигурности, Мајк Кастелано.

Нејасно је шта Роко не воли код живота са Мадоном. Тинејџер је провео последњих неколико месеци радећи на светској туренији његове мајке. 

Осим Рока, Мадона и Ричи имају усвојеног сина Дејвида Банду, који има десет година, а Мадона има још двоје деце, 19-годишњу Лурд Леон и Мерси Џејмс, која има девет година.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара