Они су најпреплаћенији глумци 2015. године

У улози капетана Спероуа, Деп није имао грешке – последња четири филма „Пирати са Кариба“ зарадила су 3,7 милијарди долара, што их чини једном од најуспешнијих франшиза у историји. Али, као лорд Чарли у филму "Mortdecaior" и др Вил Кастер у "Тranscendence", Деп и његови филмови оманули су на благајнама, упркос чињеници да је глумац и даље зарађивао милионе.

На Форбсовој листи најпреплаћенијих глумаца у 2015. години, на првом месту нашао се Џони Деп – његови скорашњи филмови имали су веома малу зараду од 1,20 долара, у односу на долар колико је глумац за њих био плаћен.

На другом месту је Дензел Вошингтон, чији су филмови зарађивали свега 6,50 долара у поређењу са једним доларом који је ишао на рачун Дензела. 

И Вошингтон и Деп у Холивуду већ деценијама зарађују милионске цифре, али, према последњим мерењима успеха њихових филмова, испоставило се да су, као глумци, „скуп ризик“, наводи Форбс.

Трећерангирани на листи најпреплаћенијих глумаца је Вил Фарел, који је за сваки долар који је био плаћен, филму донео само 6,80 долара зараде.

На листи затим следе Лијам Нисон, Вил Смит, Кристијан Бејл, Ченинг Тејтум, Бред Пит, Бен Афлек и Том Круз.

С друге стране, Крис Еванс се може похвалити са зарађених 181,80 долара за сваки долар који је био плаћен.

Холивудски глумац Адам Сендлер је последње две године заузимао прво место на листи најпреплаћенијих глумаца, и сада је, коначно, предао круну.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво