Тарантино коначно „постао фаца“!

Амерички редитељ и оскаровац Квентин Тарантино добио је звезду на Стази славних у Холивуду, само неколико дана пре премијере свог најновијег филма „Осморица омражених“.

„Изгледа да сам постао велика фаца", рекао је јуче Тарантино, присетивши се времена када је као дечак са родитељима у чувеном Кинеском театру на Холивудском булевару гледао филмове као што су Буч Кесиди и Санденс Кид и Бондов Дијаманти су вечни.

„Ред би се протезао све до краја блока. Ми бисмо били у том реду и у једном тренутку бих стајао баш овде“, рекао је редитељ показујући на своју звезду на плочнику.

„Срећан сам што имам своју звезду на Стази славних заједно са осталим људима који су направили диван посао у овом граду“, истакао је.

Тарантину су на свечаности друштво правили неки од његових бројних сарадника попут Пем Грир, Тима Рота и Семјуела Л. Џексона, који игра и у његовом новом остварењу Осморица омражених.

У својој досадашњој каријери, Тарантино је освојио два Оскара, оба за најбољи сценарио и то за филмове Ђангова освета (2013) и Петпарачке приче (1995).

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво