Порука Кијануа Ривса која је дирнула милионе

Сваки дан је драгоцен и тако се према њему треба односити. Сутра није загарантовано и зато живите данас, поручио је Кијану Ривс својим обожаваоцима на „Фејсбуку“, а порука је подељена више од 750.000 пута.

Већ неколико дана на Фејсбуку људи деле поруку познатог холивудског глумца. Иако налог још има статус незваничног, по броју пратилаца и његовом садржају може се са приличном сигурношћу закључити да се ради о правом налогу.

„Видите ове људе иза мене? Журе на посао и не обраћају пажњу ни на шта. Понекад се толико удубимо у свакодневницу и заборављамо да уживамо у лепоти живота. Као да смо зомбији. Подигните поглед и извадите слушалице. Реците некоме: 'Здраво' и можда загрлите некога ко вам делује да се мучи. Помозите другоме“, истакао је глумац.

Звезда филмске трилогије Матрикс поручио је људима и да треба да воде живот као да им је последњи.

„Сваки дан је драгоцен и тако се према њему треба односити. Сутра није загарантовано и зато живите данас! Надам се да ћете поделити ову поруку и ширити љубав током празника“, закључио је Ривс.

С обзиром на тежак живот који је проживео, холивудски глумац зна о чему прича.

Осим тога што се дуго година борио против депресије, Ривс је имао прилично тешко детињство, када га је отац са три године напустио, а касније током живота изгубио је и неколико блиских особа. 

Након што га је отац напустио, често се селио, мењао школе, а патио је и од дислексије. Његов најбољи пријатељ, Ривер Феникс, предозирао се наркотицима и умро 1993. године што га је веома погодило.

Пет година касније, тадашња његова девојка, Џенифер Сајм, изгубила је дете у осмом месецу трудноће, што је условило раскид везе, а годину и по дана касније Џенифер је погинула у саобраћајној несрећи.

Добро је познато и да када му је сестра оболела од леукемије Кијану је постао њен заштитник. Уз њу је био током најтежег периода, а покренуо је неколико иницијатива за хуманитарне организације у борби против те опаке болести.

Иначе, Ривс важи једног од најбољих и најскромнијих познатих људи, а његове колеге и познаници имају само речи хвале за њега. 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво