Јабука не пада далеко од Гвинет и Криса

Школска приредба била је прилика да 11-годишња ћерка Гвинет Палтроу и Криса Мартина покаже колико је талентована за музику. Епл Мартин је свирала и певала толико лепо да је поносна мама морала одмах да се похвали... Целом свету!

Са мамом која је добитница Оскара и татом који је фронтмен бенда „Колдплеј“, нема сумње да ће и дете имати талента.

Ћерка Гвинет Палтроу и Криса Мартина, Епл Мартин, показала је током наступа школског хора импресивно умеће свирања гитаре, као и своје вокалне способности.

Поносна мама није могла да издржи већ је брже-боље на Инстаграму објавила видео-снимак са наступа.  

Иако је Крис Мартин професионални музичар, не може се рећи да је старије дете славног пара склоност ка музици наследило искључиво од њега.

Мама Гвинет показала је, између осталог, у филму Country Strong да није талентована само за глуму, већ и за певање.

Да ли ће 11-годишња Епл поћи татиним стопама и покушати да постане музичка звезда, рано је да се каже, али се нико не би изненадио ако се то у будућности догоди. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво