Читај ми!

Ријана: Мислила сам да сам Крисов анђео чувар

Добитница Гремија, певачица Ријана изјавила је да је након опоравка од напада од стране бившег дечка Криса Брауна 2009. године, мислила да је довољно јака да обнови романсу са њим. Данас, ипак, мисли да је било глупо што је тако размишљала.

Ријана: Мислила сам да сам Крисов анђео чувар Ријана: Мислила сам да сам Крисов анђео чувар

„Била сам веома заштитнички настројена. Осећала сам да га људи не разумеју“, изјавила је за магазин Венити Фер, чију насловницу краси у новембарском броју.

У интервјуу, Ријана објашњава зашто се вратила Брауну након светски пропраћеног физичког напада на њу уочи доделе Греми награда пре шест година.

„Можда сам једна оних људи који су довољно јаки да поднесу тако нешто. Можда сам његов анђео чувар, морам да будем ту када он није довољно јак“, истакла је поп звезда са Барбадоса, преноси Ројтерс.

Али, певачица, глумица и дизајнерка, која је у последњој деценији постала један од најуспешнијих музичара данашњице, на крају је схватила да је морала себи да каже „О не, била сам глупа што сам мислила да сам кадра за овакву ствар. Некада једноставно морате да се окренете и одете“.

Данас, када се осврне на свој однос са Крисом Брауном, каже да га не мрзи: „Биће ми стало до њега све док сам жива. Нисмо пријатељи, али нисмо ни непријатељи“.

На рачун њене мега-славе каже да је некада превише застрашујуће и нереално.

„То је ствар које се највише плашим - да ме тај мехур не прогута. Слава може да делује као отров. Буквално сањам о томе да могу да купујем сопствене намирнице. Јер, то је нешто што је стварно и нормално“, објаснила је Ријана.

Када су је из Венити фера питали о њеној репутацији девојке која обожава журке, насмејала се, рекавши како је скоро размишљала о томе колико је досадна, и како, када има времена за себе, углавном гледа ТВ.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара