Читај ми!

Софија будућем мужу: 200 сватова ја, 200 ти!

Након само шест месеци везе, Џои Манганијело запросио је познату глумицу. Венчаће се на Флориди 22. новембра у „Палм бич ризорту“, а гостујући у једној емисији, Вергара је открила да ће бити 400 званица.

Глумица из популарне серије Модерна породица открила је у шоу-програму Џимија Кимела у понедељак колико ће сватова имати.

„Веома смо узбуђени. Вероватно ћемо читаву церемонију одржати у тајности, али то је веома тешко постићи због превелике узбуђености моје породице. Биће око 400 гостију“, рекла је 43-годишња глумица Кимелу. 

„Било је врло тешко смањити број. Рекли смо: '200 људи за тебе, 200 људи за мене', али у мој број потпуно спада моја породица, па самим тим нисам могла да позовем и пуно пријатеља“, додала је.

Лепа Колумбијка је затим објаснила: „Истина је да ми је Џои уступио неколико својих места јер сам имала проблем. Постоје неки људи са посла које сам морала да позовем“, истакла је Софија.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво