Читај ми!

Ђоковић лоптицама на познатог америчког водитеља

Када постанете шампион Ју-Ес опена (и то по други пут), не добијате само светлуцави пехар и АТП поене. Ту су и неке повластице о којима у другачијим околностима не бисте могли ни да сањате. На пример, добијете могућност да легендарног америчког водитеља гађате тениским лоптицама...

Стивен Колбер је, заједно са Џоном Стјуартом, утемељио такозване "лажне вести" као веома важан начин изражавања у јавном простору у Сједињеним Америчким Државама. У питању је пародирање традиционалних телевизијских новинарских програма, скоро увек у циљу скретања пажње на важна али занемарена политичка и друштвена питања. Ова комичарска форма данас је популарна и распрострањена широм света.

Након што је његов The Colbert Report завредео култни статус, Колбер је одлучио да прихвати понуду и наследи Дејвида Летермена као водитељ, такође култног програма телевизије Си-Би-Ес, The Late Show.

У питању је програм са врло ексклузивним гостима (недавно је ту био и Илон Маск), међу које сасвим извесно спада и Новак Ђоковић.

Српски тенисер је добио прилику да се шепури са трофејом освојеним на стадиону "Артур Еш“ у мечу са Роџером Федерером. Међутим, Стивен Колбер је Ђоковићу понудио и могућност да га гађа тениском лоптицом, односно да сервира директно у њега. Једино што је познати водитељ имао као своју заштиту јесте штит Капетана Америке, познатог "Марвеловог" суперхероја и једног од популарних Осветника.

Питање је, ипак, да ли би му и он помогао да је Ђоковић, као што није, одлучио да сервира пуном снагом. Како је сам рекао, његови сервиси иду и до 210 километара на час. Срећа па се штедео...

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво