Читај ми!

Боби Браун први пут пред камерама после ћеркине смрти

У првом интервјуу од смрти ћерке коју је имао са Витни Хјустон, певач Боби Браун рекао је да би исход можда био другачији да је био са ћерком мало пре инцидента који ју је оставио са неповратним можданим оштећењем.

У емотивном интервјуу, Браун је у сузама причао о својој 22-годишњој ћерки Боби Кристини Браун, чија је смрт наступила шест месеци након што је без свести нађена у кади у својој кући у предграђу Атланте.

„Да сам био са њом само два дана пре, ствари се не би тако одвиле“.

У интервјуу у емисији The Real Daytime о трагедији која се догодила, певач је открио и зашто је и даље имао наде за опоравак своје ћерке иако су лекари наводили да се она никада неће опоравити.

Боби Кристина, нађена 31. јануара у свом дому, била је без свести када су је пронашли, и наредних шест месеци провела је у коми док апарати нису искључени, када је ћерка славних родитеља и преминула.

„Молили смо се и надали њеном опоравку, али када те Бог зове, он те зове“, рекао је Боби Браун.

„То је свакодневни процес. Уопште није лако“, коментарисао је како се носи са губитком.

Када су га питали које му је најдраже сећање на ћерку, рекао је да је то њен осмех.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво