Читај ми!

Растанак после 18 година дуге везе

Звезда серије „Људи са Менхетна“ (Mad Men) Џон Хам и његова девојка, глумица и редитељка Џенифер Вестфелд разишли су се после скоро две деценије везе.

„Са великом тугом смо одлучили да се растанемо после 18 година љубави и заједничке историје“, навео је пар у заједничком саопштењу, преноси Ројтерс.

Некадашњи пар је навео и да ће наставити да једно другом пружају подршку и да нађу начин да крену даље, јавља Танјуг.

Хам (44) и Вестфелд (45) су били пар за пример у Холивуду, остали су заједно и током Хамове највеће популарности коју му је донела АМЦ-ова серија „Људи са Менхетна“.

Пар се срео 1997. године, а последњих месеци појавиле су се гласине о њиховом растанку и последњи пут су заједно јавно виђени 22. јула у Њујорку, пренео је Пипл.

Хам је зарадио осам номинација Еми за улогу Дон Драпера у серији Људи са Менхетна, која је публици представила рекламни свет и промене у америчком друштву током 1960-их.

Вестфелд позната је по свом раду на независним филмовима Kissing Jessica Stein и Friends with Kids.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво