Читај ми!

Трагична погибија једног од најперспективнијих глумаца

Кајл Жан-Баптист, први Афроамериканац и најмлађа особа која је играла главну улогу, Жана Валжана, у „Јадницима“ на Бродвеју, погинуо је приликом пада са пожарних степеница, преноси Би-Би-Си. Имао је 21 годину.

Глумац је погинуо у петак увече после извођења представе у „Империјал“ позоришту. Полиција сматра да је реч о несрећном случају.

„Шокирани смо изненадним и трагичним губитком Кајла, сјајног и талентованог младића и дивне особе која је као дебитант на Бродвеју правила праву магију и исписивала странице историје“, поручили су чланови глумачког ансамбла.

Након што је 23. јула ушао у историју као први црни Валжан, он је локалним медијима рекао да у почетку о томе није мислио као о „стварању историје“.

„То је био мој сан од када сам био дечак. Овај невероватан тим креативаца пружио ми је прилику да играм улогу о којој сам сањао од када сам ушао у позориште и на томе сам заувек захвалан. Осећам огромну обавезу да оправдам њихово поверење и одам поштовање овом чувеном материјалу“, рекао је Кајл тада. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво