Читај ми!

Острвски „делић раја“ Синди Крафорд

Током 80-их и 90-их година постала је синоним за модну писту и гламур, али Синди Крафорд уопште не воли да је у центру пажње. Најбоље се осећа са својом породицом у идиличном острвском уточишту на Онтарију у Канади.

За ново издање америчког Вога Синди је отворила врата своје острвске колибе и објаснила филозофију породичног живота и важности да се понекад успори живот.

Сваког лета, а често и током остатка године, бивши супермодел и њен муж Ранде Гербер повлаче се са својом децом у мирно, идилично уточиште које су супружници направили пре седам година.

„Ви сте прави 'ви' када сте овде. Нема маски. Овде је тешко задржати спољну фасаду“, каже Синди.

За жену која је на врхунцу своје каријере била једно од најпрепознатљивијих лица на планети, њој прија анонимност. „Ових дана сам достигла ону савршену дозу статуса познатих - довољно да добијем резервацију за вечеру, али не и да ме јуре по улици“, објашњава бивши супермодел.

Њиховој колиби може да се приђе само чамцем, што су и она и њен муж намерно планирали. Њихових двоје деце, Пресли (15) и Каја (16), такође уживају у природи и одмору од градске вреве.

Синди такође воли да кува и прилично се добро сналази у кухињи са шпоретом. За амерички магазин је објаснила да у кући нема сатова и нико их не носи ни на рукама како би једноставно уживали у времену проведеном.

„Цела поента овог уточишта је да се све успори. Живот брзо тече, али може понекад и да сачека“, истиче Синди.

Осим што се још повремено фотографише за часописе, Синди је проширила каријеру на дизајн намештаја и писање књига, а велики део прошле године провела је баш у острвској колиби.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара