Читај ми!

Ухапшена звезда серије „Џекес“

Стивен Главер, познатији као Стив О, звезда америчке ТВ серије „Џекес“ ухапшен је пошто се попео на врх крана у Холивуду у знак протеста против компаније "Seaworld".

Полиција Лос Анђелеса саопштила је да се 41-годишњи глумац ноћас попео на кран висок око 30 метара, због чега је на градилиште дошло више десетина полицајаца и ватрогасаца, преноси Бета.

Неколико кола хитне помоћи је, такође, дошло, а ватрогасци су поставили душек у случају да падне.

Када се Стивен Главер, најпознатији по учешћу у ријалити серијалу Џекес (Jackass) попео на врх дизалице, надувао је велики балон у облику кита убице с исписаним речима „Сиворлд је безвезе“ (Seaworld Sucks).

Затим је запалио велики ватромет, а око сат касније сишао је са крана. Ухапшен је због ометања туђег поседа, паљења ватромета и снимања без дозволе.

Главер је претходног дана на свом профилу на Фејсбуку најављивао овај подухват који ће га, како је написао, „вероватно увалити у велике невоље“, преносе амерички медији. Амерички глумац, продуцент и каскадер објављивао је и своје фотографије на друштвеним мрежама док се пео ка врху крана.

Компанија "Seaworld" је оштро критикована због наводног нехуманог третирања китова и других великих сисара у својим аквапарковима.

У аквапарку на Флориди 2010. године кит убица напао је своју дресерку и убио је. Кит је после више од годину дана поново забављао публику у том парку.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара