Читај ми!

Бивши бубњар "AC-DC" оптужен за кршење притвора

Некадашњи члан аустралијске хард рок групе "AC-DC" Фил Рад пуштен је из притвора уз кауцију и са новом оптужницом - за кршење кућног притвора који служи због претњи смрћу и употребе дрога.

Новозеландски музичар Фил Рад ухапшен је у својој кући у граду Тауранги, на северу Новог Зеланда у суботу увече, а полиција је одбила да коментарише природу хапшења, док су локални медији навели да је био у друштву проститутки.

Радов адвокат Крег Так рекао је за АП да се његов клијент појавио у Окружном суду у Тауранги под оптужбом за кршење услова кућног притвора наводним поседовањем и конзумирањем алкохола.

Пуштен је уз кауцију и о кривици ће се изјаснити 3. августа, рекао је Так.

Рад је недавно осуђен на осам месеци кућног притвора због претњи смрћу и употребе дрога.

Суд је почетком јула, када је 61-годишњи музичар осуђен на кућни притвор, навео да ће Рад бити ухапшен ако прекрши услове казне.

Бивши бубњар групе "AC/DC" је у априлу, пред судом у Тауранги, признао да је понудио велику суму новца, возила и кућу једном сараднику пошто је од њега тражио да убије једну особу, а и жртви је такође директно рекао да ће је убити.

Рад је био љут што излазак његовог соло албума није прошао најбоље и због тога је отпустио многе људе из свог професионалног тима, укључујући и особу којој је претио и на коју је посебно био бесан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво