Читај ми!

Трампова трка за Белу кућу уз нацистичке војнике

Кампања за фотељу у Белој кући се захуктава, а Доналд Трамп, у намери да постане републикански кандидат, ниже гафове. Након што је мексичке досељенике назвао силоватељима и дилерима дроге, данас је његов тим за кампању „твитовао“ фотографију Трампа са нацистичким војницима у позадини.

На фотографији је Трампово лице било утиснуто у део америчке заставе са звездама, а на црвеним пругама утиснути су амерички долари, Бела кућа и војници. Ипак, када се мало обрати пажња примећује се нацистички орао, којег су на униформама носиле СС јединице.

Корисник Твитера Мајкл Нимерг спазио је да нешто није у реду са униформама и јавно упитао Трампа да ли је његов тим користио фотографије нацистичких војника.

„Твит“ је одмах обрисан, а за кривца је проглашен млади стажиста који је пронашао фотографију онлајн.

„Млади стажиста је направио и поставио фотографију и није приметио грешку. Одмах се извинио и обрисао поруку и фотографију“, рекао је Трампов портпарол за Гардијан.

Међутим, интернет заједница није тако лако одустала, па су уследиле критике и шале на рачун Доналда Трампа. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво