Читај ми!

Глумац Џон Харт болује од рака панкреаса

Британски глумац Џон Харт обелоданио је да болује од рака панкреаса, али да намерава да настави да ради и да с оптимизмом гледа на шансе излечења.

Недавно ми је дијагностикован рак панкреаса у раној фази. Тренутно сам на лечењу и више сам него оптимистичан у погледу излечења, као и моји лекари, навео је 75-годишњи глумац који је најпознатији по улогама у филмовима Човек слон, Поноћни експрес и Осми путник, преноси Танјуг.

Џон Харт је играо и у два наставка серијала о Харију Потеру у којима је тумачио лик продавца чаробних штапића Гарика Оливандера.

Глумачку каријеру Харт је започео током шездесетих година 20. века. Добитник је бројних признања, међу којима су један Златни глобус и четири Бафта награде.

Како преносе страни медији, публика ће ускоро моћи да га види у филмовима The History of Love са Џемом Артертон и Дереком Џејкобијем и Тарзан са Самјуелом Л. Џексоном и Марго Роби.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво