Читај ми!

Џеб Буш објавио лого своје председничке кампање

Некадашњи гувернер Флориде Џеб Буш објавио је званични лого своје председничке кандидатуре за изборе 2016. године.

Дан пре очекиванe објаве председничкe кандидатурe за наредне изборе, Џеб Буш је објавио видео-снимак на Јутјубу у којем истиче своје заслуге за оно што је урадио током свог мандата на месту гувернера Флориде заједно са званичним логом кампање "Jeb!2016".

Kако наводи телевизијска мрежа Ем-Ес-Ен-Би-Си, на видео-снимку грађани Флориде хвале Бушова достигнућа док је обављао функцију гувернера. Једна жена говори о борби са насиљем у породици, док друга говори о државном програму који је помогао њеном детету да постане први члан породице са факултетском дипломом.

Недавно је Буш критиковао спољну политику Русије истакавши да САД треба да размотре слање још неколико хиљада америчких војника у снаге НАТО-а у источну Европу, како би се парирало руској снази нагомиланој дуж граница некадашњих држава, чланица совјетског источног блока.

Џеб Буш је син и брат два бивша америчка председника, Џорџа Буша Старијег и Џорџа Буша Млађег.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво