Читај ми!

Ал Паћино поново слободан

Веза са аргентинском глумицом Лусилом Солом дошла је, после четири године, до краја пута – Ал Паћино је поново сам, пише британски таблоид „Сан“.

На додели награда Еми 2010. године Ал Паћино је представио јавности своју тада нову љубав, Лусилу Солу, која је млађа од њега 39 година, преноси Бета.

Извори блиски пару изјавили су да су 75-годишњи Американац и његова, сада, бивша партнерка остали у добрим односима, али да њихова веза „више не функционише“.

Сан пише да се Паћино вратио улози брижног оца. Глумац се никада није женио. Има ћерку Џули Мери с учитељицом глуме Џен Тарант и близанце Антона и Оливију с бившом девојком Беверли ди Анђело.

Ал (Алфредо Џејмс) Паћино познат је по улози Мајкла Корлеона у филму Кум из 1972. године редитеља Френсиса Форда Кополе и за ту улогу је номинован за Оскара као најбољи споредни глумац.

Играо је у познатим филмовима као што су Серпико, Кум 2, Лице с ожиљком, Кум 3 и Мирис жене, за кога добија Оскара као најбољи главни глумац.

Паћино је глумио, између осталог, и у филмовима Глуварење, Карлитов пут, Ђавољи адвокат, Дони Браско, Млетачки трговац, Пасје поподне, Дик Трејси, Врелина, 88 минута и Инсомнија.

Амерички филмски институт (АФИ) доделио је 2003. године Паћину награду за животно дело, док су британски гледаоци у анкети телевизије Ченел 4, америчког глумца прогласили највећом филмском звездом свих времена.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара