Читај ми!

Тајгер Вудс поново сам

Најпознатији голфер света Тајгер Вудс је, на одушевљење његових обожаватељки, поново сам. Вудс је прекинуо трогодишњу везу са Линдзи Вон, а обоје су то потврдили преко друштвених мрежа.

Тридесетогодишња Линдзи саопштила је на својој Фејсбук страници да више није са Тајгером.

„Након скоро три године Тајгер и ја смо заједно одлучили да окончамо нашу везу. Увек ћу неговати заједничке успомене које смо створили. Нажалост, обоје водимо невероватно ужурбан живот, што нас је присилило да већину времена проводимо раздвојени. Увек ћу му се дивити и поштовати га, а он и његова породица ће имати посебно место у мом срцу“, написала је четворострука светска шампионка у скијању.

Вудс је изјавио како је Вонова имала предиван однос с његовом децом и породицом, али да њихов начин живота и стална такмичења не дозвољавају да проводе време заједно.

Пар је озваничио своју везу 2013. године, након чега су често виђани на спортским догађајима. У фебруару се чак појавила вест да им следе веридба и венчање, али ипак уместо тога уследио је раскид.

Вудс је ове године играо Мастерс, а сада се припрема за "Players Championship" на Флориди, док се Линдзи опоравила од операције колена и оборила светски рекорд у Светском ски-купу.

Најбољи голфер света био је сам након што се развео од шведске манекенке Елин Нордегрен 2010. године, све док није упознао Линдзи.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара