Читај ми!

Би Би Кинг поново био у болници

Легендарни блуз гитариста Би Би Кинг поново је био у болници, али је убрзо пуштен и прима лекарску негу у свом дому у Лас Вегасу.

Би Би Кинг (89) је на свом званичном вебсајту захвалио својим обожаваоцима на жељама за брз опоравак, пошто се вратио кући после кратког боравка у болници.

„Кинг је тамо где жели да буде. Увек ми је говорио да не жели да буде у болници. Он жели да буде код куће“, изјавио је Кингов дугогодишњи пословни сарадник, који има правну контролу над његовим пословима Лаверн Тони.

Тони је демантовао писање вебсајта ТМЗ да је Кингова ћерка позвала полицију, јер је била забринута због очевог стања и да је имао мањи срчани напад.

Кингу је у болници урађен преглед срца и добио је терапију за висок крвни притисак и дијабетес, рекао је Тони.

То је други пут да је славни гитариста примљен у болницу за месец дана.

Би Би Кинг је у октобру отказао концерте пошто му је позлило за време наступа у Чикагу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара