Читај ми!

Tри пута су ме отпуштали из „Мека“!

Светски познати кантаутор Фарел Вилијамс открио је у једној ТВ емисији да је чак три пута био отпуштан из исте фирме – „Мекдоналдса“. Занимљиво је да су га много година касније ангажовали да им напише рекламни џингл.

Вилијамс је, гостујући у шоу-програму Касно увече са Сетом Мејером испричао да је отпуштан из три различита локала у овом ланцу ресторана брзе исхране уз једноставно објашњење – зато што је лењ!

„Не само једанпут, три пута!“, нагласио је запањеном водитељу, а онда рекао да треба „смислити како да се вратите на исти посао у истој фирми“.

Четрдесетдвогодишњи музичар и судија у такмичењу талената "Voice" истакао је да је једина добра ствар док је радио тамо била „једење похованих пилећих штапића“ (Chicken nuggets).

„Био сам лењ, врло лењ. Шеф ми је викао: 'Вилијамсе, иди обриши... Како год да се то зове“, јадао се Мејеру, који није баш имао разумевања за Фарела, већ је констатовао да је заслужио да упадне у невоље ако не зна како се зове под!

„Да вам кажем, отишао бих ја тамо, али је проблем био што би ме обузела музика коју су пуштали... Не знам ни то како се зове... У зони за обедовање?“, запитао се поново, доказујући да тамо ништа није научио.

„Музика је свирала, а ја сам био у фазону: 'Ја сам енергичан, мала!“, отпевао је у фалсету Фарел имитирајући брисање пода.

„У неком тренутку су једноставно схватили да од мене немају неке користи. Био сам добар само у једењу пилећих штапића.“

Ироничан обрт судбине догодио се много година касније – он и Џастин Тимберлејк су заједно написали песму I'm Lovin' It, коју је компанија „Мекдоналдс“ узела за свој слоган који је постао један од најпрепознатљивијих џинглова свих времена.

Али, према Вилијамсовим речима, он на то не гледа као на „слатку освету“.

„Не, то није била освета. Само нисам могао да верујем шта се десило. Нисам веровао да сам добио шансу. То је било лудо, јер сам оданде био отпуштен!“

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво