Читај ми!

Ћерка Курта Кобејна: „Не волим Нирвану“!

Његова музика обележила је целу једну генерацију али ипак није допрла до његове ћерке која је врло слична свом прерано преминулом оцу. Франсис Бин Кобејн својим стилом, изгледом и понашањем неодољиво подсећа на оца Курта Кобејна, а у интервјуу за „Ролинг стоун“ проговорила је о томе колики утицај је славни музичар имао на њен живот.

„Жао ми је, али не волим 'Нирвану'. Дражи су ми неки други бендови и музичари из те генерације“, изјавила је је Куртова ћерка и додала да ипак има неколико песама које су јој посебно драге.

„Песма Dumb ме увек расплаче јер је мој отац у тој песми потпуно искрен и показао је своја најдубља осећања“, открила је Френсис и додала како је њен покојни отац осећао превелики притисак па је на крају жртвовао свој живот у име уметности.

„Мислио је да ће сви бити срећнији ако га више не буде“, изјавила је Куртова ћерка која је у тренутку његовог самоубиства имала непуне две године.

„Када ми је остатак бенда 'Нирвана' недавно дошао у посету били су шокирани и нису могли да верују колико личим на свог оца. Рекли су ми да изгледам попут његовог духа“, открила је Френсис.

„Одмах су почели с препричавањем старих прича које сам чула већ милион пута па сам се завалила у своју фотељу, запалила цигарету и погледом им дала да знања да умирем од досаде. Они су ме погледали и у чуду једва изустили да би то исто учинио мој отац да је жив“, додала је 22-годишња ћерка Курта Кобејна, коју је након смрти оца одгајала њена мајка Кортни Лав.

Ипак, она је и те како огорчена због његовог самоубиства: „Разумем да је његова музика инспирисала многе, али без тога он би био само обичан младић који је напустио своју породицу на најгори могући начин“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво