Читај ми!

Кларксону отказ, „Топ гир“ добија новог водитеља

Би-Би-Си је данас саопштио да неће бити обновљен уговор водитељу „Топ гира" Џеремију Кларксону пошто је утврђено да је физички напао продуцента.

Генерални директор Би-Би-Сија Тони Хол рекао је да није лако донео одлуку о прекиду сарадње с Кларксоном, али да је водитељ „прешао линију“ када је ударио продуцента, што се не може опростити.

До обрачуна је дошло пре неколико недеља у једном хотелу, а истрагом је утврђено да је Кларксон 20 минута урлао на продуцента Ошина Тајмона који га је пре тога обавестио да су у хотелском ресторану престали да послужују храну због чега ће остати без оброка након целодневног снимања. Након вербалне расправке уследио је и полуминутни физички напад.

За Би-Би-Си је то било превише, с обзиром на то да се Кларксон у последње време већ нашао у неколико скандала и шефови су га упозоравали да му следеће лудовање неће опростити. Одмах након инцидента водитељ је суспендован, а Топ гир је привремено скинут с програма.

Телеграф сазнаје да ће емисија вероватно ићи даље без Кларксона, а засад није јасно планирају ли његове колеге Џејмс Меј и Ричард Хамонд да остану у емисији или да и они оду за отписаним водитељем, за којег се спекулише да би могао да се скраси на америчком сервису Нетфликс.

Наводно је највероватнији кандидат за ново лице Топ гира популарни радијски водитељ Крис Еванс, који тренутно води јутарњу емисију на Би-Би-Сијевом другом радијском програму, а познат је као велики обожаватељ и колекционар аутомобила.

Топ гир је једна од најпопуларнијих Би-Би-Сијевих емисија, која се емитује у више од 170 држава широм света, а годишње заради око 68 милиoна евра.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара