Читај ми!

На продају кућа Џоа Кокера

Удовица славног енглеског рок и блуз музичара Џоа Кокера, Памела Бејкер, продаје кућу у Крофорду, у америчкој држави Колорадо, у којој је чувени музичар живео последњих 20 година, преносе медији у САД.

Раскошна кућа од 1.490 квадратних метара на имању од 98 хектара, у којој је Кокер преминуо 21. децембра 2014. у 70. години, продаје се за седам милиона долара.

Кућа у енглеском стилу има осам спаваћих соба, девет купатила и приватни апартман за госте. У приземљу се налазе раскошни салон, неколико сала за састанке, сала за билијар и пространа трпезарија која може да прими 18 особа.

Кокер и његова супруга живели су у тој кући од 1994. до 2014. године.

Легендарни музичар, који је умро од рака плућа, познат по храпавом гласу и дивљој игри на сцени, славу је стекао обрадама популарних песама, укључујући и нумеру Битлса With a Little Help From Friends, која је 1968. доспела на прво место топ листа и лансирала га у светску музичку орбиту.

Снимио је 40 албума. Добио је музичку награду Греми 1983. за Up Where We Belong, дует са Џенифер Ворнс из филма Официр и џентлмен, а 2007. године је награђен Орденом британског краљевства за допринос музици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво