Читај ми!

Код зубара идем... у подрум!

Амерички председник Барак Обама гостовао је у ноћном шоу-програму Џимија Кимела где је, као и друге познате личности, прочитао непријатељске коментаре на „Твитеру“ о себи и онда мирно прокоментарисао: „Треба да видите шта Сенат говори о мени“.

Гостујући у емисији Џимија Кимела Барак Обама се, пише АП, нашалио на рачун предности и мана његовог положаја откривши да не сме да користи мобилне телефоне који имају могућност снимања, те да због тога користи само „блекбери“, да не сме да шаље поруке, да не сме да вози аутомобил и да има зубара у подруму Беле куће, преноси Танјуг.

Комичар је питао председника САД да то значи да не вози јер је за возачку дозволу потребна крштеница, а Обама, кога је водитељ представио као „првог муслиманског социјалисту рођеног у Кенији који је икада изабран за председника“, одговорио је да Кенијци возе другом страном улице.

Обамино појављивање у Кимеловом шоу-програму је обавеза коју је Бела кућа узела на себе пошто је прошле године председник САД морао да откаже гостовање.

Разговор је касније имао и озбиљну црту када се Обама осврнуо на напад на два полицајца у Фергусону где је раније полиција убила ненаоружаног црнца.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво