Читај ми!

Глумила болест да би отишла код Путина

Италијанска глумица Орнела Мути осуђена је на осам месеци затвора због тога што је глумила да је болесна како би избегла представу у позоришту и уместо тога отишла на вечеру с руским председником Владимиром Путином!

Суд у Порденонеу, на североистоку Италије, прогласио је 59-годишњу глумицу Орнелу Мути кривом за превару након што је утврдио да је у децембру 2010. године уверила лекара да јој изда лажну потврду да болује од ларингитиса како би избегла договорени наступ у позоришту Верди у Трсту, преноси Фонет.

Глумица, која је за наступ добила око 25.000 евра, уместо тога отишла је на добротворну вечеру у Путинов родни Санкт Петерсбург којој је присуствоао и амерички глумац Кевин Костнер, јављају италијански медији.

Суд је казнио славну Италијанку са 600 евра и изрекао јој казну од осам месеци затвора, која може бити претворена у условну, ако плати 30.000 евра одштете позоришту у Трсту.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво