Читај ми!

Двојница Синди Крафорд?!

Невероватна сличност са легендом манекенства Синди Крафорд лансирала је једну младу Британку у центар пажње медија. Ејми Вилертон иде брзо ка светској слави и то и у модним и у глумачким водама.

Британку Ејми Вилертон одушевили су комплименти које је добијала током целог боравка на фестивалу „Санденс“. Није ни чудо јер су је често поредили са легендом моделинга Синди Крафорд, пише британски Дејли мејл.

Невероватна сличност између две жене је необјашњива. Нису у сродству, а колико заправо 22-годишња Ејми и 27 година старија Синди личе постало је јасно током Ејминог последњег фото-сета.

У част жене која је владала модним светом током деведесетих направљене су фотографије на којима је њена наследница у пословном смислу Ејми. Једино што је требало додати је чувени младеж некада најплаћеније манекенке.

„Стварно ми ласка када ми кажу да личим на Синди. Чак су ми тражили мамине фотографије да бих доказала да нисам тајна ћерка Синди Крафорд“, каже Ејми док јој осмех не силази са лица.

За младу Британку још ће се чути јер преговара са агентима и продуцентима око ангажмана у филмовима и серијама.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво