Читај ми!

Нови пар: Дикаприо и Ријана?

Познато је да је 40-годишњи глумац љубитељ лепих жена, тако да гласине да је његова нова девојка млада и атрактивна Ријана, не би биле нимало чудне.

Лавина гласина да су Леонардо Дикаприо и Ријана заједно покренуте су након што су њих двоје виђени како се добро забављају већ два пута током последње недеље.

E! News сазнаје да је на рођендану дизајнерке Ники Ервин, чији је дечко Чак Пачеко, Леонардов веома добар пријатељ, глумац био веома близак са лепотицом са Барбадоса.

Неки од извора тврде да су Лео и Ријана само пријатељи, док су други за E! News рекли да су њих двоје заиста флертовали, па чак и разменили неколико пољубаца, а да су касније чак отишли заједно на исту журку.

На забави су присуствовале и друге звезде као што су Парис Хилтон, Хилари Даф, Фифти Сент, Памела Андерсон и Тоби Мегвајер.

Дикаприо је недавно раскинуо са супермоделом Тони Гарн, након годину и по дана везе. Али судећи по свему, велики заводник не губи време, већ га проводи у добром и лепом друштву.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара