Читај ми!

Пала председница владе Данске

Данска премијерка Хеле Торнинг-Шмит упамтиће Марш солидарности у Паризу и по незгоди која јој се догодила на степеницама Јелисејске палате.

Напуштање Јелисејске палате није баш увек једноставно. Чак ни страним политичарима.

То је на својој кожи, тачније ногама осетила данска премијерка Хеле Торнинг-Шмит која је искривила зглоб и пала излазећи са својим сарадницима после Марша солидарности са жртвама терористичких акција које су почеле нападом на сатирични недељник Шарли ебдо у Паризу.

На сву срећу, прошла је без икаквих повреда.

Ово јој није први пут да скреће пажњу светске јавности аполитичним делима – селфи са Бараком Обамом и Дејвидом Камероном на испраћају Нелсона Манделе данима је критикован у медијима.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије