Читај ми!

Микијев филмски нокаут намештен?

Противник холивудског глумца Микија Рорка у боксерском окршају који је у петак одржан у Москви био је плаћен да изгуби меч, пише „Дејли мејл“.

Елиот Сејмур је бескућник који је тренирао у истој теретани као и Рорк и плаћено му је да учествује у дуелу у Москви и покаже како је холивудски глумац и са 62 године у доброј форми, наводи британски лист.

Сејмур, који је 33 године млађи од Рорка, нокаутиран је у другој рунди меча, а у последњих 10 професионалних мечева изгубио је девет пута.

„Јасно се видело да је меч намештен. Како су се кретали, држали руке, задавали ударце“, истиче извор Дејли мејла.

„Људи у теретани 'Wild Card' у Холивуду добро знају Елиота, као и то да је у очајној финансијској ситуацији и да мање-више живи на улици. То су сигурно знали и људи познатог глумца, који је тренирао у теретани“, наводи извор.

Према његовим речима, није фер што су свуда исписани наслови да је Рорк победио два пута млађег човека, а да се не зна цела прича.

„Треба рећи и да је његов противник бескућник и очајан и вероватно ће се вратити животу на улици када стигне у САД. Људи не знају ништа о томе“, додаје извор британског листа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара