Читај ми!

Чарли прозвао „непријатеље“!

Кампања је добила нови фазон! Лед и вода? Зашто кад то нема сврхе, али кеш има, сматра Чарли Шин који се „полио“ гомилом долара и нашао начин да изазове своје „непријатеље“ из серије „Два и по мушкарца“.

Многи богаташи и светске звезде укључили су се у акцију прикупљања новца за АЛС фoндацију и прихватили „ледени изазов“ и залили леденом водом, а изазов хокејаша Рајана Милера је прихватио и глумац Чарли Шин.

У свом оригиналном извођењу, уместо ледом, лонац је напунио доларима.

„Чекајте, па то није лед. То је 10.000 долара у готовини које ћу донирати АЛС фoндацији јер ће се лед отопити, а овај новац ће стварно помоћи људима“, рекао је Шин.

Он је поново употребио свој препознатљиви смисао за хумор па је Џона Крајера, Чака Лорија и Ештона Кучера изазвао да то исто учине.

Крајер је његов бивши колега из серије Два и по мушкарца, Лори је аутор серије и његов заклети непријатељ, а Кучер је његов наследник у серији, преноси ТМЗ.

Амиотрофична латерална склероза (АЛС) или Лу Геригова болест припада групи неуролошких болести, која захвата горње и доње моторне неуроне. Једна је од најчешћих болести проузрокованих дегенерацијом моторних неурона.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије