Читај ми!

Ајрон-мен има и „гвоздена“ примања!

Са зарадом од 75 милиона долара, звезда филмског серијала „Ајрон-мен“, Роберт Дауни Јуниор, нашао се на челу овогодишње листе најплаћенијих холивудских глумаца, испред Ченинга Тејтума у Хјуа Џекмена, објавио је „Форбс“.

Четрдесетосмогодишњи Дауни је захваљујући улогама у филмским хитовима Ајрон-мен 3 и Осветници, од којих је сваки на благајнама инкасирао више од милијарду долара, завршио на првом месту „Форбсове“ годишње листе најплаћенијих холивудских глумаца.

„Сваки студио жели да га ангажује, а за то мора пуно и да плати“, истиче „Форбс“, који је листу саставио на основу процене зарада глумаца од јуна прошле до јуна ове године.

На другој позицији је Ченинг Тејтум (33) са зарадом од 60 милиона долара, а трећи је аустралијски глумац Хју Џекмен (44) са зарађених 55 милиона долара.

У првих пет су још Марк Валберг (52 милиона) и Двејн Џонсон (46 милиона). За њима следе Дензел Вошингтон и Том Круз, који је, за разлику од прошле године када је био први, ове године заузео тек осмо место.

Ту су и Леонардо Дикаприо са 39 милиона долара, и Адам Сендлер са зарађених 37 милиона, а на последњем, 10 месту, налази се Лијам Нисон са 32 милиона долара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво