Читај ми!

Прва принчева рођенданска журка!

Рођенданску торту, слављенику у којег данас гледа цео свет, принцу Џорџу, припремиће мама, војвоткиња од Кембриџа, а прослави у палати Кенсингтон присуствоваће породица и пријатељи.

Британски принц Џорџ, трећи у реду за британски престо, данас слави први рођендан. Војвода и војвоткиња од Кембриџа за сина припремају прославу у палати Кенсингтон.

Рођендан ће Џорџу честитати и прабаба, краљица Елизабета Друга, али не и деда, принц Чарлс, који је са супругом Камилом у Шкотској.

За медије су поводом рођендана објављене три нове званичне фотографије принца, урађене током посете Природњачком музеју у Лондону почетком јула.

На једној од фотографија, која је објављена у недељу, види се да је принц Џорџ научио да хода, а на преосталим позира с родитељима.

Према данас објављеној анкети Вјузбанка, 50 одсто Британаца сматра да је рођење Џорџа допринело бољој слици краљевске породице у јавности.

Уочи првог рођендана добио је и свог првог званичног двојника, који је рођен четири дана пре њега. Двојник малог принца се зове Фреди Минис, а победио је неколико стотина беба пријављених на конкурс двојника британског принца.

Џорџ Александар Луис рођен је 22. јула 2013. године у 16.24, у болници Сент Мери у Лондону.

Први пут се пред новинарима појавио 27 сати по рођењу, испред породилишта, затим три месеца касније на крштењу.

У априлу су објављене фотографије принца из Аустралије и са Новог Зеланда, током његове прве званичне посете иностранству.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво