Читај ми!

Леонардо или Робинзон?!

Један од најпознатијих холивудских нежења Леонардо Дикаприо изненадио је јавност својим изгледом. Фото-репортери су ухватили легендарног глумца у Мајамију у прилично запуштеном стању. Пустио је косу, стомак и браду.

Након бројних обавеза због снимања филма The Revenant, један од најпознатијих холивудских нежења Леонардо Дикаприо, одлучио је да направи паузу како би „напунио батерије“, те је отпутовао у Мајами са пријатељима.

Иако је припаднице лепшег пола вероватно обрадовала вест да глумац није на одмор повео девојку, већи део јавности је зачуђен његовим изгледом.

Фото-репортери су прбавили доказе да је легендарни глумац пустио косу, браду, али и стомак и да изгледа поприлично запуштено.

Остаје нејасно да ли је имиџ Робинзона последица нестабилног емотивног стања, или је можда у питању нека нова улога.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво