Читај ми!

Јелена узела презиме Ђоковић!

Венчали се Новак Ђоковић и Јелена Ристић! Свечана церемонија, и поред најављиваног померања због лошег времена у Боки Которској, „експресно“ одржана између 18 и 18.30.

Како преноси Радио-телевизија Црне Горе, гламорузно венчање, које многи медији називају „свадбом века“, одржано је у парку поред Виле Милочер, у посебно направљеној мермерној куполи.

Након венчања, 140 званица се, по плану, преместило у башту спа-центра у залеђу Краљичине плаже на Светом Стефану где су постављени шатори, само двадесетак метара од места где су младенци изговорили судбоносно „да“.

Дугогодишња девојка првог рекета Србије и света узела је презиме свог супруга.

Новаку је кум био друг из детињства, фудбалер швајцарског „Сервета“, Невен Марковић.

Колико се рачуна водило о приватности, сведочи чињеница да нико од гостију није био у прилици да забележи тај тренутак, јер су свима приликом доласка на плажу одузети мобилни телефони и фото-апарати.

Званицама је, такође, наглашено да информације о венчању не откривају, јер на тај начин чувају ексклузивност материјала. 

Према незваничним наводима подгоричких Вијести, приведени су неки фото-репортери српских медија који су покушали да сликају венчање.

Време, на жалост, није ишла на руку младенцима, будући да је данас на црногорском приморју било облачно, а повремено је падала и слаба киша. 

Медији преносе и да ће црквено венчање, заказано за 12. јул, бити далеко скромније и да ће уз Новака и Јелену остати само кумови и најужа породица.

Ноле и Јелена су током данашњих припрема за свадбене свечаности имали и једно неугодно изненађење.

Будућа госпођа Ђоковић пожелела је да им на свадби пева италијанска поп дива Лаура Пoзини која је за ту прилику тражила хонорар у износу од 220.000 евра, као и да се не сме поменути да је службено била у Црној Гори, преноси агенција Танјуг.

Наравно, Ђоковићи су одустали пошто су чули шокантан износ који је пожелела италијанска звезда, па ће свадба протећи без Лауре. Уместо Лауре, ангажовали су оркестар хармоникаша Мише Мијатовића и још један српски бенд.

Синоћ је на Светом Стефану организована забава која је трајала до један сат после поноћи, а послужила је као добар увод за венчање.

Госте су забављали Лена Ковачевић и Жељко Самарџић, а Самарџићу се често у певању прикључивао и сам Новак.

Будући младенци су је први напустили, да би се одморили за данашње венчање. Журки су, између осталих, присуствовали Виктор Троицки и Марјан Вајда.

Међу сватовима је и легендарни тенисер и Новаков тренер, Борис Бекер.

Иначе, сви гости младеначког пара, осим музичара који бораве у хотелу „Маестрал“, смештени су у ризорту „Аман“, чији власник је са својом супругом међу Нолетовим гостима на главној свадбеној церемонији.

Број коментара 66

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво