Читај ми!

Све је спремно за Нолетову свадбу

Вечерас се одржава забава поводом венчања Новака Ђоковића и Јелене Ристић, које је заказано за 10. јул у 18.30. Медији преносе да ће то бити традиционална свадба са 140 званица.

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић допутовао је у уторак увече са будућом супругом Јеленом Ристић у Црну Гору. Новак и Јелена слетели су приватним авионом на тиватски аеродром, док су његова породица, родитељи и браћа допутовали из Београда редовним летом.

Црквено венчање одржаће се на Светом Стефану по истеку поста, 12. јула. Због заштите интиме планирано је јако обезбеђење, чак и полицијско обезбеђења. Општина Будва изашла је у сусрет Ђоковићу и дозволила да у току весеља стаза у Милочерском парку буде затворена.

Долазак славног тенисера и његове веренице сатима су чекале бројне новинарске екипе распоређене у околини тиватског аеродрома.

Тениски ас, у плаво-белој мајици и црвеном шортсу, са торбом у којој су била два рекета, виђен je у друштву девојке Јелене Ристић на обезбеђеној писти. Дочекали су их чланови његове породице, пренео је АФП.

Церемонија венчања се држи у строгој тајности, а после ће уследити забава на популарној Краљичиној плажи деценијама коришћеној за одмор државног врха Црне Горе.

Портпарол Ђоковићеве породице је за АФП само рекао да ће медијима бити послато саопштење, не наводећи детаље. Пар који чека прво дете, наводно је желео приватно венчање само са најближим пријатељима и родбином.

На брду наспрам Светог Стефана јутрос је освануо необичан транспарент. Исписано је: „Имао се рашта родити“, што је део Његошевог стиха - „Благо томе ко довијек живи, имао се рашта и родити“ - из Горског вијенца.

Венчању ће присуствовати Ђоковићеви тренери Борис Бекер и Марјан Вајда, а медији спекулишу да би међу гостима могло да буде и неколико тенисера, као што су Марија Шарапова и Енди Мари.

Ђоковић, који је титулу са Вимблдона посветио будућој супрузи и детету, најавио је да ће се мало одморити од тениса.

„Предстоје ми многи лепи тренуци, венчање, постаћу отац за неколико месеци, проводићу време са својом породицом и будућом супругом“, каже Ђоковић.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво