Читај ми!

Хармоникаш, глумац и гинисовац!

Мало је познато да се британски глумац и музичар Хју Лори уписао у Гинисову књигу рекорда 2012. године. Tакође, ретки су они који знају да овај уметник зна да свира клавир, гитару, бубњеве, саксофон и хармонику!

Глумац и музичар Хју Лори свој први концерт у оквиру европске турнеје одржаће сутра у Истанбулу, а затим преко Софије и Букурешта, долази и у Београд, где ће 14. јула наступити у Центру „Сава“.

Лорију је улога доктора Хауса у истоименој серији донела светску славу и бројне награде, међу којима су два Гремија, међутим, мало је познато да се овај глумац налази и у Гинисовој књизи рекорда од 2012. године.

Наиме, Лори је најгледанији главни глумац на телевизији захваљујући серији Доктор Хаус, а током снимања последње сезоне био је и најплаћенији глумац са зарадом од 250.000 фунти по епизоди.

Британски глумац и музичар наступиће у Београду у склопу светске турнеје на којој промовише прошлогодишњи албум Didn't It Rain, а представиће се са својим бендом "The Copper Bottom", најавили су организатори.

Улазнице се могу набавити на свим продајним местима „Евентима“ широм Србије, у „Далас мјузик шопу“ (Сремска 2), као и на благајни Центра „Сава“, а цене су 2.200, 3.400, 4.300 и 6.900 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво