Читај ми!

Жан-Марк Бар као страствени фотограф у Србији

Познати француски глумац Жан-Марк Бар данас ће се београдској публици представити изложбом фотографија „Исток-Запад“ у „Миксер хаусу“, која ће трајати до 30 јуна.

„Глумом зарађујем за живот, а фотографија је моја страст“, рекао је Бар агенцији Танјуг.

Бар је своју колекцију фотографија штампаних на плексигласу лично довезао комбијем у Србију, објаснивши да се због процедура које су потребне да би их превезао авионом, одлучио да изнајми комби и сам их довезе.

Он ће представити серију фотографија направљених приликом својих посета источним земљама и живота у Сан Дијегу, у САД.

Кроз њу Бар илуструје идеју да су сви људи, без обзира на поднебље, браћа и сестре, и да настоје да „живе љубав и допринесу еволуцији човечанства“.

Жан-Марк Бар је светску славу стекао крајем 80-тих година прошлог века тумачећи главну улогу у филму Велико плаветнило Лика Бесона, а његову каријеру је потом обележила дугогодишња сарадња са редитељом Ларсом фон Триром улогама у филмовима као што су Европа, Кроз таласе и Догвил.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије