Жене воле официре...

Не каже се без разлога да жене не могу да одоле мушкарцима у униформи – још један доказ за то је манекенка Суки Вотерхаус, која није могла да обузда љубавне страсти угледавши свог драгог Бредлија Купера на снимању филма „Амерички снајпериста“.

Због најновије улоге у филму Амерички снајпериста Клинта Иствуда, миљеник жена, глумац Бредли Купер угојио се скоро 20 килограма и постао непрепознатљив, пише Дејли мејл.

О томе сведочи недавни случај када га запослени у хотелу у којем често одседа нису препознали, већ су му тражили лични документ како би га идентификовали. Ипак, то није засметало његовој девојци манекенки Суки Вотерхаус, која га обожава посебно откако је „попуњен“.

Суки је посетила свог драгог на снимању и у паузама се није одвајала од њега, страсно су се љубили не обраћајући пажњу на околину.

Купер је још једном оправдао титулу једног од нajпожељнијих мушкараца данашњице, а распламсавању страсти на плажи је вероватно допринела и униформа коју је носио. Не кажу без разлога да жене не могу да одоле мушкарцима у војничкој униформи.

Своју килажу глумац је шаљиво прокоментарисао: „Било ми је непријатно што ме нису препознали на рецепцији, али нисам се наљутио“, објаснио је глумац, додајући да му се свиђа то што је набацио који килограм.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара