Читај ми!

Никада нисам био добар Бонд!

Због „заробљености“ између два чувена агента 007, Роџера Мура и Шона Конерија, глумац Пирс Броснан верује да никада није био добар у улози Џејмса Бонда.

Ирски глумац Пирс Броснан је играо чувеног тајног агента у филмовима Златно око (Golden Eye), Сутра не умире никад (Tomorrow Never Dies), Свет није довољан (The World Is Not Enough) и Умри други дан (Die Another Day), након чега га је заменио Данијел Крејг 2005. године.

Броснан је рекао да је био „заробљен“ између Роџера Мура и Шона Конерија, који су били веома успешни у својим улогама Џејмса Бонда.

Улога Бонда није реална, каже прослављени уметник, да лик не прати реалност, али да такав његов утисак можда произлази из сопствене несигурности.

„Немам жељу да гледам себе као Џејмса Бонда, никада није било довољно добро и то је грозан осећај“, каже познати Ирац и додаје да је захвалан на тој улози пошто му је отворила друге могућости попут покретања продукцијске компаније и „луксуза“ да прави своје филмове.

Његов нови филм The Love Punch, у којем игра Ема Томпсон, појавиће се у британским биоскопима 18. априла.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара