Читај ми!

Умрла ћерка Боба Гелдофа

Пичиз Гелдоф, 25-годишња ћерка ирског музичара и хуманитарца Боба Гелдофа, пронађена је мртва у Лондону. Узрок смрти непознат. Дан уочи смрти поделила са пратиоцима на друштвеним мрежама фотографију на којој је са мајком Полом, која је 2000. преминула од прекомерне дозе опијата.

Млађа ћерка Боба Гелдофа из брака са Полом Јејтс преминула је током послеподнева. Полиција је саопштила да је дошла на позив у кућу у близини села Вротам, у Кенту, на југоистоку Енглеске и да је млада жена проглашена мртвом у хитној служби.

„У овој фази истраге, можемо рећи да је смрт необјашњива и изненадна“, наводи се у полицијском саопштењу, преноси Би-Би-Си.

„Пичиз је умрла. За нас је то више од бола. Била је најдуховитија, најпаметнија, најлуцкастија од свих нас. Реч 'била' ме разара. Какво дивно дете. Како је могуће да је више нећемо видети? Како то поднети?“, написао је у изјави Гелдоф.  

Рођена 1989, Пичиз Гелдоф је са 15 година почела да пише за женски магазин Ел, а са 16 је напустила родитељску кућу.

Касније је писала колумне за британске листове Телеграф и Гардијан, да би потом радила као водитељка на телевизији. Бавила се и манекенством.

Била је удата за музичара Томаса Коена, с којим је имала два сина, Астала и Федру. Њена мајка Пола Јејтс умрла је од прекомерне дозе опијата у септембру 2000, када је Пичиз било 11 година.

У интервјуу за Ел 2013. године, рекла је да још није преболела смрт мајке.

Гелдоф је једном изјавио да је његова ћерка експериментисала са дрогама, али да никада није претеривала.  

Дан пре смрти, у недељу, на Твитеру и Инстаграму Пичиз је објавила своју фотографију као бебе у мајчином наручју.  

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво